Au inceput inscrierile la Proiectul Educational International “Educatie Deschisa”!

0

Centro de Educación Abierta in parteneriat cu si Centrul Educational Montessori Land invita cadrele didactice din invatamantul preuniversitar sa participe la Proiectul Educational International Educatie Deschisa  – Etapa a doua, “Zambet si Iubire”.

In perioada februarie-martie, cadrele didactice din Romania, Republica Moldova si din Spania sunt incurajate sa impartaseasca activitatile scolare sau extrascolare pe care le organizeaza si care sunt dedicate primaverii, Zilei Internationale a Cititului Impreuna (Z.I.C.I. 2024), Martisorului sau Zilei Mamei.

Fie ca este vorba despre o expozitie de arta, un concurs de poezie sau proza, un proiect interdisciplinar sau o activitate in aer liber, fiecare initiativa aduce cu sine bucurie si inspiratie in comunitatea noastra educationala!

Astfel, toate materialele primite vor fi publicate in numarul 2/2024 al Revistei Educatie Deschisa – Revista profesorului inovativ.

Reamintim cu aceasta ocazie ca revista detine ISSN si este deja o garantie a seriozitatii si calitatii in educatie.

Prin urmare, fiecare profesor implicat in acest proiect va primi o mapa cu documente pentru recunoasterea meritelor sale.

Regulamentul, Mapa profesorului (lista documentelor primite) si Acordul de parteneriat le puteti consulta accesând link-ul de mai jos:

https://drive.google.com/drive/folders/1ILhpJn6Qb6j_EaHALSyNAxAujaRFCHlz

Dragi profesori, este momentul sa aducem primavara in scoli si sa celebram creativitatea si dragostea pentru invatare!

Ana-Maria Sasu, fondator Centro de Educación Abierta, profesor pentru invatamant primar si formator