Blue Air renunta la trei rute importante catre Spania

0
dav

Tinand cont de conditiile generate de pandemie, dar si de estimarea cererilor de bilete, companie de transport aerian low cost Blue Air a renuntat din luna iulie la 7 rute internationale, intre care trei rute importante catre Spania, cu plecari din Bucuresti.

Renuntarea poate fi temporara, urmand a se studia cererea pentru sezonul de toamna, dar incepand cu luna iulie cand se vor relua zborurile , Blue Air renuta la urmatoarele curse:

Bucuresti – Barcelona

Bucuresti – Madrid

Bucuresti – Castellon

Se renuta, probabil temporrar si la cursa Bucuresti- Lisabona

Este suprinzatoare renuntarea la cursa de Madrid, in contextul in care cursa de Castellon era sezoniera, iar cea de Barcelona cu dominanta turistica si destul de greu de rentabilizat.

Vor ramane de la inceputul lunii iulie urmatoarele curse cu Spania:

Bucuresti- Malaga, de 4 ori pe saptamana : marti, joi, sambata si duminica

Bucuresti Valencia, de 5 ori pe saptamana: luni, marti, vineri, sambata si duminica

Palma de Mallorca, 2 curse pe saptamana: miercuri si sambata

Aceste informatii mai pot suferi schimbari, in functie de cerere si deciziile celorlalte companii aeriene in relansarea rutelor internationale din luna iulie.

sursa si detalii despre restul zborurilor reluate de Blue Air : https://airlinestravel.ro/oficial-lista-destinatiilor-blue-air-cu-zboruri-din-bucuresti-dupa-1-iulie-2020-si-frecventele-de-operare.html?fbclid=IwAR224K6GeJLTMpWMDxAEivBnN0gnuknutiQbJmvIBERzS42IBhg7ov9_Qw8