CUM SOLICITI Consulat itinerant in Spania, in 2022 !

0
dav

    Daca locuiti in Spania aveti acum posibilitatea  de a va implica in organizarea consulatelor itinerante in Peninsula, in acest an.

    Pana  pe 15 ianuarie, puteti trimite un e-mail pe adresa : madrid.itinerant@mae.ro , in care sa specificati propunerile dumneavoastră cu privire la localitățile în care doriți să fie organizate în 2022 consulate itinerante pe teritoriul Spaniei.

   Un consulat itinerant reprezinta solutia ideala atunci cand locuiti departe de capitalele sau orasele mari in care se afla sediile permanente ale misiunilor diplomatice romanesti. Astfel nu mai trebuie sa strabateti sute de kilometri si a va lua zile libere de la munca, pentru a obtine titluri de calatorie sau acte romanesti.

  Propunerile pe care le trimiteti prin e-mail vor fi analizate până la 28 ianuarie 2022, iar in functie de acestea, ulterior  vor fi anunțate  datele și locațiile unde vor fi organizate consulate itinerante pe parcursul anului 2022.

     Peste 15.000 de servicii consulare au fost prestate în anul 2021 de catre misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, prin intermediul celor 64 de consulate itinerante (mobile). În top 5 al celor mai solicitate din toata lumea  se numara  consulatul itinerant organizat în Insulele Canare cu 830 de servicii consulare  prestate.