Repatriot: misiune economica Barcelona si Baleare 22-26 martie 2024

0

Conectarea cât mai bună între antreprenorii români și cei spanioli este o sursă de oportunitate pentru dezvoltarea celor două țări prietene. Peste un milion de români trăiesc și muncesc în Spania și multe companii fondate de români creează valoare în Spania.

De asemenea mulți spanioli au investit în România și relațiile comerciale, diplomatice și culturale sunt într-o continuă creștere.

Programul propus:

Vineri 22 Martie 12.30 – 14.30 – Dejun de lucru Barcelona – Ne conectăm cu antreprenoriatul din Catalonia Vor participa reprezentanții antreprenoriatului din regiune – Foment Treball, AIJEC, Șefa Consulatului General al României la Barcelona, Ministru Consilier Economic în Regatul Spaniei, Consulul Onorific al României în Insulele Baleare alături de antreprenori români și spanioli.

Vom vorbi despre oportunități de afaceri în România în sectoarele turismului, TIC și energiei regenerabile și vom explora oportunități de cooperare și afaceri cu partenerii.

18.00 – 20.00 – Conferința Repatriot – Ne conectăm cu românii harnici din regiune Românii de peste hotare sunt un puternic suport pentru dezvoltarea României, atât prin investițiile făcute cât și prin cunoștințele și expertiza transferată. Speakeri din diverse domenii, lideri de afaceri, manageri și oficialități vor vorbi despre oportunitățile de acasă și vor răspunde întrebărilor celor care doresc să investească sau să lucreze în România.

Sâmbătă 23 Martie 08.30 – 12.30 – Brunch cu antreprenori, vizite – Consolidăm conexiunile Conectarea generează oportunități pentru noi prietenii și afaceri Plecare spre Palma de Mallorca

Duminică 24 Martie ne acomodăm cu insula și consolidăm legăturile făcute.

Ne vom bucura de cunoștințele și conexiunile Consulului Onorific al României în Baleare.

Luni, 25 martie

07.30 – 09.30 – Mic Dejun împreună

09.30 – 12.30 – Cunoaștem mediul administrativ – Vizite, convorbiri diplomatice și de afaceri la Primăria din Palma, Președinția Guvernului Balear și la Delegatul Spaniei în Insulele Baleare 13.00 – 15.00 – Vizită Educație HoReCa și Dejun de lucru – Scoala Horeca și Turism a Universității din Insule Baleare (UIB).

15.30 – 16.45 – Vizită Antreprenoriat și Inovație – Parcul de Antreprenori si Inovație BIT.

17.00 – 18.45 – Reciclare și Energie Verde – Vizită TIRME.

18.30 – 22.00 – HoReCa know-how – Vizita Hoteluri, lanțuri de restaurante, schimb de know-how și networking. Marți, 26 martie

08.00 – 10.30 – Mic dejun de lucru Repatriot Ne conectăm cu antreprenori locali și construim noi oportunități pentru România

11.00 – 12.30 – Conferință Extraordinară la Camera de Comerț Președintele Camerei de Comerț Domnul Eduardo Soriano, alături de Președinta CAEB, Doamna Carmen Planas ne vor introduce în mediul de afaceri din Baleare. Vom fi însoțiți de diplomați români și vom prezenta oportunități de afaceri din România și vom căuta împreună căi de creștere a afacerilor dintre Insulele Baleare și România.

12.30 – 14.00 – Întâlniri B2B programate în prealabil. Companiile locale participante și cele din delegație își vor arăta interesul pentru întâlniri B2B. Termenul limită de manifestare a interesului până la data de 20.03.2024.

14.00 – 16.00 – Dejun împreună cu Clubul Antreprenorilor Francezi PIAF

19.00 – 21.00 – Cina Repatriot cu români din regiune Programul din perioada

22 – 26 martie poate fi precedat și urmat de alte acțiuni specifice și este subiectul unor îmbunătățiri continue în perioada următoare.

Dacă ești antreprenor sau lucrezi în Barcelona, Baleare sau împrejurimi, Repatriot te provoacă să te conectezi mai bine cu țara și să întărim împreună legăturile dintre Spania și România și te rugăm să ne scrii oricând un scurt mesaj la office@repatriot.ro.

Această acțiune este organizată cu sprijinul Consulatului General al României la Barcelona condus de Doamna Sandra Liliana Gătejeanu Gheorghe, a Domnului Ministru Consilier Economic în Regatul Spaniei Bogdan Bădescu și cu sprijinul Domnului Consul Onorific al României în Insulele Baleare Avocat Alexandru George Lazăr.