Romanca Christine Nick a lansat noul videoclip la Valencia de Revelion

0
Christine Nick
Wish I Was Free

Adolescenta Christine Nick a lansat videoclipul melodiei  “Wish I Was Free” chiar in seara de Revelion, cu patru zile inainte de ziua ei de nastere,  simultan in cadrul programelor celor doua televiziuni de limba romana care emit in Comunitatea Valenciana, Ro TV si Radioteleviziunea Diasporei, RTVD.

Videoclipul a fost filmat in ultimele luni in mai multe zone de coasta sau paduri din Comunitatea Valenciana, zona in care Christine Nick s-a mutat impreuna cu familia in urma cu aproximativ un an de zile. O melodie care ne arata o data in plus ca membrii comunitatii romanesti reusesc sa devina cunoscuti si in muzica, sa aiba propriile clinici medicale, restaurante sau magazine cash&carry.

“Pentru ca traiesc in Spania mi am dorit sa filmam acest videoclip aici si sa il lansez la Valencia. Este o melodie in limba engleza, speciala, de stare, de suflet  si sper sa fie distribuita, sa ajunga la cati mai multi romani si nu numai ” spune Christine Nick – Wish I Was Free. Linia melodica si textul ii apartin adolescentei, linia instrumentala fiind compusa de  APC Productions.

Videoclipul poate fi vizionat pe yourube sau in programele RO TV Valencia sau RTVD – www.rtvd.ro :

Christine Nick – Wish I was free

Credits:

Produced by APC

Voice and melodic voice line: Christine Nick

Text: Christine Nick Recording,

mix and master: Dj Reck records, facebook.com/djreck.ro