Contact – Despre noi


Viata in Spania este o revista online care se adreseaza atat romanilor din Spania cat si celor de acasa sau de oriunde care intentioneaza sa calatoreasca sau sa se stabileasca in Peninsula Iberica.
Putem regasi atat articole de actualitate cat si teme generale care sa ne faca sa asimilam cat mai bine nuantele locale, regionale, informatiile despre sistemul educational, economic sau social.

Ne propunem sa vorbim despre Spania, informatii de acasa, sanatate, life style si orice doresc cititorii nostri. O parte dintre articole sunt scrise de contributori voluntari, specialisti in domeniile lor de activitate si care doresc sa transmita mai departe informatii si idei care ne pot folosi tutror.

Spania este in aceste zile una dintre destinatiile preferate ale oamenilor din toata lumea. Vin aici englezi, francezi, americani sau germani pentru a se stabili atat la pensie cat si in timpul activitatii. Cu totii preferam zonele de litoral, doar ca avem nevoie de o situatie financiara medie pentru a putea locui si trai in aceste zone.

Pentru idei, articole sau publicitate ne puteti contacta la redactia@viatainspania.com.

Fotografiile sau citarile partiale din articole pot fi folsite doar cu citarea sursei (viatainspania.com) si atribuirea unui link catre articolul complet in ultimul paragraf. Pentru orice acord de colaborare, schimb de articole sau bannere de promovare ne puteti contacta la adresa de mail de mai sus. Preluarile din cadrul articolelor nu pot depasi jumatate din numarul de semne.

Toate articolele au caracter informativ si orientativ. Redactia nu ofera solutii exclusive, solutii medicale, de nutritie sau stil de viata si reaminteste ca fiecare persoana poate aplica ideile din aceste articole in functie de caracteristicile particulare ale fiecarei situatii si sfaturile specialistilor autorizati. Redactia nu isi asuma raspunderea pentru eventuala interpretare sau folosire a articolelor si informatiilor continute altfel decat in scopul recreerii in mediul online.

tarife consulare consulate romanesti in Spania