Viata in Spania : Titluri de călătorie şi declaraţii pentru minori, fără programare la Madrid în 25 şi 26 iulie

0

                 

             Pentru o vacanţă perfectă este necesar ca toate documentele de călătorie să fie valabile. În plin sezon estival, românii din Spania care au nevoie de titluri de călătorie şi declaraţii pentru minori vor putea să le obţină fară programare. Consulatul General al României la Madrid a lansat o C??????? ?? v???̆.

             In cadrul acesteia programul de lucru în zilele de 25 și 26 iulie 2022 va fi prelungit până la ora 20.00, pentru a prelua, FĂRĂ PROGRAMARE, cererile  pentru ??????? ?? ??̆??̆????? și ????????̦?? ?? ??̆??̆????? ?????? ??????.

  In cazul în care nu dețineți un document de identitate românesc valabil și doriți să călătoriți spre România, iată lista actelor necesare pentru a solicita un ????? ?? ??̆??̆?????:
* Orice document românesc de identitate expirat sau valabil (original sau copie) sau codul numeric personal;
* Pentru minori: documentele de identitate ale părinților și certificatul de naștere românesc sau spaniol în care să figureze numele părinților.


      Atenție! Titlurile de călătorie sunt valabile doar pentru a vă deplasa spre România.

   Atunci când copilul dumneavoastră minor nu deține documente de rezidență în Spania, trebuie să aduceţi la consulat următoarele acte pentru a solicita o ????????̦?? ?? ??̆??̆?????.
* Cartea de identitate sau pașaportul părintelui care își declară acordul – original;
* Cartea de identitate sau pașaportul persoanei care va însoți minorul (părinte sau altă persoană) -copie;
* Certificatul de naștere al minorului/minorilor – original.


    În multe cazuri declarația de călătorie nu este necesară. Mai multe detalii aici: https://madrid.mae.ro/node/2681

Atentie !!!

  ????? ????????? ?????? ?? ???????? ????????? ?? ??? ??????, ?? ??????????, ?? ????̆ ?? ?????????? ???? ??????????? ?????????? ???.?????????.??.