Top 7 criterii de performanta cand alegi firma de gazduire web

0

Autor: Cristina Rhea

Vrei un site performant si avansat? Ai deja un site al tau sau al afacerii tale?

Cu totii ne dorim sa avem parte de servicii de gazduire sigura si performanta de la firma care ne gazduieste siteul pe care il avem. Sau care ne poate crea un site modern si perfect functional si care sa ne indeplineasca si toate cerintele nostre de gazduire. Insa nu toti cunoastem care sunt criteriile dupa care sa ne alegem firma cu adevarat profesionista.

  1. Performanta superioara

Aceasta este asigurata de: utilizarea ultimelor tehnologii de stocare SSD si a infrastructurii de ultima generatie, viteze de incarcare rapide, timpi de acces redusi si uptime ridicat pentru site-ul gazduit.

2. Securitate

Aceasta inseamna: masuri avansate de securitate, inclusiv protectie impotriva atacurilor DDoS, firewall-uri puternice si monitorizare 24/7.

3. Suport tehnic de calitate

Cu alte cuvinte, echipa de suport tehnic disponibila 24/7 pentru a-ti raspunde la intrebari, a rezolva probleme si a te ghida in obtinerea celor mai bune rezultate cu serviciile de gazduire web.

4. Flexibilitate si scalabilitate

Acestea inseamna: planuri de gazduire web flexibile si scalabile, care iti permit sa iti ajustezi resursele in functie de cerinte si sa cresti fara probleme pe masura ce afacerea ta se dezvolta.

5. Interfata usor de utilizat

O interfata prietenoasa pentru utilizator este permite sa gestionezi usor serviciile de gazduire web si poti instala aplicatii, sa faci backup-uri, sa monitorizezi performanta etc.

6. Vechimea

O firma de servicii web cu minim 10 ani de experienta este demna de a fi luata in considerare.

7. Referinte web

Referintele si recomandarile date de utilizatorii respectie firme pe Google sunt cele mai oneste si reale impresii, care te pot ajuta cel mai bine in decizia luata. E bine sa le citesti si le iei in seama.

O astfel de firma, care ofera servicii de gazduire web fiabile si performante pentru a sustine succesul online al afacerii tale, cu o vasta experienta in industrie si o echipa de experti pasionati de tehnologie, este Web365.ro, companie de top care ne-a sprijinit in realizarea acestui articol.Iti ofera pachete de gazduire web potrivite pentru site-uri de orice dimensini, potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru profesionisti, la preturi competitive si accesibile. 

Serviciile de gazduire web site sunt potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru profesionisti, deoarece ofera o gama larga de caracteristici si functii pentru a va ajuta sa va gestionati site-ul dvs. web. Poti alege unul dintre planurile de hosting site si sa te bucuri de performanta de top si cel mai bun serviciu de asistenta tehnica.