Un român este noul director executiv al Federației Internaționale de Culturism si Fitness

0

          Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness a fost ales director executiv al Federației Internaționale de Bodybuilding și Fitness, a doua cea mai importantă poziție în ierarhia IFBB . Numirea este cu atât mai important cu cât în cadrul Congresului IFBB din Santa Susanna (Spania) au participat reprezentanți din 103 țări.

          Prin această numire se demonstrează încă o dată că locul României este la vârful ierarhiei acestui sport de performanță.

  “Sunt onorat că am fost numit Director Executiv al Federației Mondiale de Culturism și Fitness! Le mulțumesc colegilor mei pentru încrederea acordată și în special Președintelui IFBB, dr. Rafael Santoja, cel care m-a susținut și m-a călăuzit pe întreg parcursul activității mele! Demnitatea de Director Executiv (funcție subordonată direct președintelui IFBB) îmi dă posibilitatea să sincronizez, să susțin și să coordonez activitatea federației din întreaga lume!

Această victorie a României este un vis la care nu aș fi avut curajul să sper vreodată. …Inima mea este și va fi mereu una de român care își iubește necontenit țara! HAI ROMÂNIA! “ a declarat Gabriel Toncean pe pagina sa de facebook.

          În ultimii ani Federația Română de Fitness și Culturism  și  sportivii români  au cucerit zeci de medalii  în competițiile internaționale de profil.

       În urmă cu câteva zile, România a devenit vicecampioană mondială  la categoria Masters în cadrul Campionatului mondial de Culturism din Spania.

      Concurând cu sportivi din peste 40 de țări,  echipa tricoloră și-a consolidat poziția în topul clasamentului internațional cu 108 puncte. România a devenit campioană mondială pe echipe la Campionatul Mondial de fitness Challenge.

Credit info și foto: https://www.frcf.ro/gabriel-toncean-presedintele-frcf-noul-director-executiv-al-ifbb

https://www.facebook.com/gabitoncean/