Vezi care sunt cele 40 noi destinatii lansate de Blue Air, intre care Barcelona si Madrid

0

Blue air a lansat zilele acestea o campania  “„Să incercam ceva nou/ Let’s Fly Somewhere New” si a introdus in orarul de vara 40 de destinatii noi din Bucuresti sau Cluj.

Conform   airlinestravel.ro , Blue Air va introduce 20 de rute noi din București, 15 rute noi din Cluj, 2 rute noi din Bacău și 3 rute noi de la baza sa din Torino.

Programul de vara Blue Air se desfasoara intre 28 martie si  30 octombrie. Este important ca intre aceste noi rute au fost introduce cele catre Madrid si Barcelona.

Din Bucuresti: ​​ Atena, Barcelona, Bari, Birmingham, Bologna, Catania, Frankfurt, Glasgow, Heraklion, Lisabona, Madrid, Munchen, Mykonos, Olbia, Praga, Rodos, Roma Fiumicino, Torino, Viena, Zakynthos

Din Cluj: ​​ Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, ​​Bruxelles, Constanta, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra Heathrow, Madrid, Milano Linate, Paris Charles de Gaulle, Roma Fiumicino și Stuttgart.

Din Bacau: Atena, Larnaca

Din Torino : Cagliari, Palermo, Olbia

Campania  promotionala se desfasoara in perioada 12- 14 martie 2021 si ofera o reducere de 35 la suta pentru cursele de vara.

Nu neglijati realizarea testelor PCR la clinici autorizate si cu raspunsul in limba engleza.

In Valencia este si Centrul medical Romanesc – Centro Medico Maria care efectueaza testul PCR cu raspuns in 24 de ore si in limba engleza, asa cum solicita autoritatile romanesti. (www.centromedicomaria.es)

Sursa : www.airlinestravel.ro